Daan Dolfijn

Daan Dolfijnentherapie

Veel mensen dromen ervan om met dolfijnen te zwemmen. Deze intelligente dieren worden op één of andere manier erg schattig gevonden door veel mensen. Het zijn sociale dieren die er prachtig uitzien.

Zwemmen met dolfijnen, het kan ook een goede therapie zijn voor kinderen met verschillende beperkingen. Zo ook bij kinderen met autisme en een ontwikkelingsachterstand.  Het schijnt namelijk zo te zijn dat dolfijnen wél contact kunnen maken met autistische kinderen. Daarnaast kunnen kinderen die niet kunnen praten door dolfijnen gestimuleerd worden om toch te gaan praten. En zo zijn er nog veel meer positieve effecten die het zwemmen met dolfijnen met zich mee kan brengen.

Helaas kost dit heel erg veel geld. Daarom zijn Daan zijn ouders en zus heel hard bezig om dit geld bij elkaar te krijgen. Zo staan zij op rommelmarkten, organiseren een voetbaltoernooi en doen mee aan een fietsvierdaagse. En dit alles om kleine Daan, die autisme en een ontwikkelingsachterstand heeft, te kunnen laten deelnemen aan de dolfijnentherapie. Het kleine mannetje zou hier heel erg veel baat bij kunnen hebben.

Aangezien Daan zijn moeder een goede vriendin van mij is, wil ik haar graag helpen en wil ik jullie vragen om een kijkje te nemen op Daan zijn website. Misschien willen en kunnen jullie op een bepaalde manier een steentje bijdragen. Alle kleine beetjes helpen!

Website Daan: www.daandolfijnentherapie.nl

Advertenties

2 gedachtes over “Daan Dolfijn

Helemaal leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.