Who run the world? Beyoncé!

Ik probeer nu al een aantal weken een blog te schrijven over het concert van Beyoncé waar ik ben geweest, maar het wil niet lukken. Hoewel ik al heel wat concerten heb bezocht en daar ook regelmatig een post over heb geschreven, gaat het nu niet. Hoe dat komt? Omdat het concert op één of andere manier heel erg onwerkelijk voelde. Het was super gaaf, het was goed, ik heb er van genoten, het was in één woord Ge-wel-dig! De volgende dag echter vroeg ik me af of het wel echt was. Waren we echt bij Beyoncé geweest?

Beyoncé


De spanning stijgt, het voorprogramma, door Eva Simons, is voorbij. Nu is het wachten op de artiest waar we allemaal voor komen. De wave is al een aantal keer de zaal rondgegaan en je merkt dat iedereen wat onrustig wordt. Dan gaan ineens de lichten uit en begint het gegil, gejuich en geklap. De show is begonnen!

En de show begint meteen goed, met veel licht en spektakel en mooie beelden. ‘Who run the world? Girls!’ klinkt door de zaal en iedereen zingt uit volle borst mee. Ze is nog maar net begonnen, maar al snel is duidelijk hoe goed Beyoncé kan zingen én dansen. De zaal gaat helemaal uit zijn dak.

Gedurende de show komen Beyoncé haar grootste hits voorbij. Het ene moment staat ze, samen met haar danseressen, wild te dansen op een nummer als ‘Naugthy Girl’. Het volgende moment neemt ze plaats achter haar piano en zingt de mooie kleine ballad ‘1+1’.

Natuurlijk is het not done om de hele avond dezelfde outfit aan te hebben. Regelmatig verwisselt ze dan ook van outfit. Op deze momenten krijgt het publiek filmpjes te zien met wijze levenslessen. Ook deze filmpjes zijn ontzettend mooi in elkaar gezet.

Net wanneer je denkt dat het niet spectaculairder kan allemaal, vliegt Beyoncé ineens de zaal door naar een wat kleiner podium achter in de zaal. Ze verblijdt daar heel wat mensen met een hand of een glimlach. Het einde nadert en wanneer ‘Crazy in love’ en ‘Single ladies’ door de zaal klinken is het publiek helemaal uitzinnig. Ik denk niet dat er op dat moment nog iemand in de zaal op zijn stoel kon blijven zitten.

Veel te snel is het concert weer voorbij. Een concert van een geweldige vrouw, die ontzettend goed kan dansen en zingen en dit live op een goed manier kan combineren. Een concert van een vrouw die weet wat het weggeven van een show is, maar toch ook wijze levenslessen mee wil geven aan haar fans. Een concert waar gewoonweg geen woorden voor zijn.

17 gedachtes over “Who run the world? Beyoncé!

  1. Pingback: Alweer een jaar voorbij | Zo simpel is dan geluk

  2. Pingback: Zo simpel is dan geluk #33 | Zo simpel is dan geluk

Helemaal leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.