Vraagje?!

Grafiek‘Je statistieken gaan door het plafond!’ vertelde wordpress mij gisteren. Nu let ik niet heel erg op mijn statistieken, ik blog immers omdat ik het leuk vind. Toch ging ik eventjes kijken, maar ik zag geen wonderbaarlijk aantal bezoekers. Je kan ook een beetje overdrijven hoor wordpress! Wel zag ik dat inmiddels ruim honderd mensen mijn blog volgen via de e-mail (via bloglovin en wordpress zelf zijn dat er beduidend minder overigens, rond de dertig en veertig voor wie het graag wil weten). Dat zag er best leuk uit.

Nu zegt het aantal op zich mij niet veel. Zoals ik al zei, ik blog omdat ik het leuk vind om te schrijven. Wel ben ik stiekem benieuwd naar de personen die mijn blog lezen. Wie zijn jullie? Wat doen jullie in het dagelijks leven? Hebben jullie zelf ook een blog? Ik zou het erg leuk vinden als je een reactie achterlaat onder dit stuk. Ook als je alleen meeleest en normaal niet reageert. Ik heb er natuurlijk alle begrip voor als je liever anoniem reageert en ook als je liever helemaal niet reageert is dit helemaal prima.

Wat belangrijker is, is dat ik het erg leuk vind dat jullie mijn blog volgen. Heel erg bedankt daarvoor. Ik vind het leuk om te schrijven en nog leuker dat er ook mensen zijn die het willen lezen. Van de reacties die ik krijg word ik daarnaast altijd erg blij. Al deze dingen maken het schrijven nog een klein beetje leuker.

Aangezien ik jullie nu iets vraag, mogen jullie mij ook iets vragen. Wil je weten wat mijn lievelingskleur is of hoe ik over bepaalde dingen denk, vraag het me! In een andere post zal ik jullie vragen dan beantwoorden. Alles mag en niets is te gek! (Denk ik.) Dus vraag maar raak.

44 gedachtes over “Vraagje?!

 1. Zelf kom ik hier graag lezen – mijn blogje ken je allicht wel…
  Als ik naar de zoektermen kijk (die je ook kunt raadplegen bij de statistieken) ben ik soms ongelooflijk verbaasd via welke termen men op m’n blog terechtkomt. Soms vraag ik me ook echt af wie daarachter zit…

  • Ja, die zoektermen… op mijn oude blog was wel eens iemand gekomen met de zoekterm ‘seks met favoriete zanger’ (ik noem maar even geen namen). Ik heb me echt heel lang afgevraagd welke fan hier naar gezocht had, hihi! En vooral ook wat iemand denkt te vinden.

 2. Wie ik ben weet de halve Social Media wereld ondertussen………denk ik…lol.
  Vader van 3, opa van (bijna) 2. Voor de 2de keer getrouwd met een 21 jaar jongere vrouw. Werk in de metaal en ben chronisch moe (metaalmoeheid) maar daar trek ik me niets van aan. Ik maak veel lol en dat geeft nieuwe energie, echter is er ook een serieuze kant, te lezen op http://yomortadelo.wordpress.com/ want ja, ook ik schrijf graag.

  Overigens, de melding dat mijn statistieken de pan uitrijzen krijg ik ook weleens, het zegt mij ook niets. Ik heb weinig volgers volgens mij en de volgers die ik heb begrijpen mijn verhalen als geen ander omdat de meesten mij en mijn shit ook persoonlijk kennen.

  Ik hou ook van lezen daarom volg ik een stuk of 36 bloggers, heb veel levenservaring dus kan mooi “mee reageren”.

  Sjanicknuf

 3. C’est moi… Je ‘kent’ me wel…

  WordPress roept dat trouwens al wanneer je ‘normaal’ gemiddeld 20 bezoekers per uur hebt, en er dan ineens een uurtje tussen hebt zitten met 40 bezoekers.

  Andersom laten ze niets weten. Ik heb nog nooit een bericht gehad in de trant van ‘Beter schrijven muts, de mensen blijven weg..
  Stom he?

 4. Ik kreeg gisteren diezelfde melding! En ook ik dacht ‘huh?’
  Het zal complimentendag zijn in de VS ofzo 😉
  Ik ben Joey. Ik schrijft op smeltenalssneeuw.wordpress.com

 5. Ik ben Jennn, en wat ik in het dagelijks leven doe dat weet je volgens mij wel, want ik heb ook een blog 🙂 Sterker nog, ik heb volgens mij de jouwe gevonden doordat je een reactie achterliet op de mijne.

 6. Mijn statistieken groeien ook gestaag, ik ben er verbaasd over dat er inmiddels 528 mensen mij volgen via email. Dacht even dat kan niet kloppen, tot ik er zelf op drukte en er een nummer bij kwam haha. 58 via bloglovin, en dan heb ik natuurlijk nog twitter en instagram. Volgens mij volg ik jou ook overal en ken ik je van een reactie die je bij mij achterliet op mijn blog.

  Tja vragen, ik ben heel benieuwd hoeveel tijd jij in je blog steekt, plan je artikelen en waar haal je je inspiratie vandaan?

 7. Leuk dat het zo goed gaat met je blog! En tsja, wat ik over mezelf kan vertellen… je kent mijn blog wel 😉 In het dagelijks leven hou ik me vooral bezig met mijn studie Nederlands, maar ik ga binnenkort stagelopen!

 8. Ik kom ook altijd bij je lezen, reageer af en toe én je staat bij mij in mijn blogroll 😉 Als je dan toch ons toelaat een vraag te stellen: durf je het aan op je blog iets te schrijven wat je nog nooit met iemand gedeeld hebt ?

 9. Hm, ik heb die melding niet gehad, nou voel ik me achtergesteld… of zo… 😛 Haha ach, soms zijn die statistieken grappig, maar dat ook weer niet altijd.

  Ehm… ik ben Jantine, en ik heb wel vier blogjes xD Een hier bij WP in het engels (http://www.eccentriclady.com), één bij mijn webshop (jaja, http://www.eccentriclady.nl), dan een ‘gewone’ blog in het Nederlands (http://www.eccentriekedame.blogspot.nl) en sinds ongeveer een maand een boekenblog (http://www,dametjeleest.blogspot.nl). Verder ben ik heel normaal, hoop ik 😉

  Een vraag… ehm… als je zou moeten emigreren, naar welk land zou je dat dan doen?

 10. Tja, Mrs. T. hier. En wat kan ik nog over mezelf vertellen dat je niet al op mijn blog had kunnen lezen?

  En statistieken: die wil ik ook zo graag … Maar het lukt me maar niet om die op mijn blog te krijgen. 😦

 11. Wat leuk! Ik heb een blogje genaamd Krullevaar, en het gaat over niets speciaals eigenlijk;) Ik studeer neurolinguïstiek en hoop in juni zo’n beetje klaar te zijn. Mijn vraag aan jou: wat is je lievelingsboek?

 12. Wat leuk dat je steeds meer bezoekers/volgers hebt, dat voelt misschien toch een beetje als een waardering voor je blog.
  Ik ben Dina en ik blog op http://www.dinastie.nl, het is een persoonlijke blog met een groen tintje.
  Mijn vraag aan jou: Volg je zelf ook blogs? Zo ja, wat is je lievelings?

 13. ja, ik ben Renesmurf en ik heb ook een weblog, met ook heel veel lezers en daar ben ik ook heel erg blij mee!

  leuk he, dat webloggen, we worden en zijn allemaal beroemd!

 14. Hier Miss Carrie,…..mijn blog is je wel bekend. Ik werk tussen de blinkende steentjes als bezigheidstherapeute,…..en mijn vraag voor je is: waar zie jij jezelf over 10 jaar?

 15. Pingback: Zo simpel is dan geluk #9 | Zo simpel is dan geluk

 16. Ik ben geen trouw volger van je blog en lees dus maar af en toe. Wat ik leuk vind is het enthousiasme dat hier in de lucht hangt…

  Zelf geef ik op Blogtrommel.com tips om je blog ‘beter en succesvoller’ te maken…

 17. Pingback: Vraag en antwoord | Zo simpel is dan geluk

Helemaal leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.