Summertime is here you know?!

Wekenlang hebben we heerlijk weer gehad. Elk vrij moment probeerde ik dan ook te genieten van het zonnetje. Een dagje naar het strand, chillen bij familie op de camping, terrasjes pakken met vriendinnen of gewoon lekker in de tuin liggen en bijkomen van het werken. Genieten met een hoofdletter G. De zomer, ik word er blij van! Inmiddels is het weer al een paar dagen wat minder. Reden om te klagen? Nee! Haal gewoon zelf de zon in huis met deze zomerse nummers!16 gedachtes over “Summertime is here you know?!

  1. De warmte heeft zo’n grote invloed op mijn gezondheidstoestand dat het voor mij best wat langer zonnig mocht zijn. Anderzijds, ik heb fantastische dingen mogen meemaken en mijn zoon komt binnenkort van Canada, dus verlang ik wel een beetje naar de herst, onbewust!

  2. Ik merk het ook aan mijn lichaam en aan mijn slaappatroon dat het zonnetje nu even geen zin heeft …….. maar klagen? Ach, dat brengt hem echt niet sneller terug, dus …….. inderdaad, maar op een andere manier gaan genieten 🙂

  3. Pingback: Zo simpel is dan geluk

Helemaal leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.