Zo simpel is dan geluk #14

Carré

Geluk zit hem in de kleine dingen. Vandaar ook de titel van mijn blog, zo simpel is dan geluk. Het zonnetje dat schijnt, een mooi nummer op de radio… Er zijn heel wat kleine dingen waar ik van geniet. Daarom zal ik regelmatig een lijstje plaatsen met de dingen waar ik blij van word.

 • Het optreden van Berget Lewis bij mijn werk om de hoek. Ze kan niet alleen ontzettend goed zingen, daarnaast had ze ook een heerlijke setlist. Van ‘Crazy in love’ (Beyoncé) tot I’m every woman (ik ken hem zelf van Whitney Houston). Nummers waar je gewoon op móet dansen. Dat heb ik dan ook gedaan, fuck the pain! Ook deed ze een eigen nummer dat mij heel erg raakte, Aviator. Ik heb een geweldige avond gehad!
 • De eerste uitzending van Life 4 You! (Lees: liefde voor de gasten die aanwezig waren.)
 • Onverwacht even meeten met een lieve vriendin!
 • Samen met mijn nichtje van tien naar een signeersessie van Nick en Simon. Een hele belevenis voor haar. Gezellig samen met de trein, voor het eerst op de foto met haar idolen, eten bij de McDonald’s. Ze had de dag van haar leven en ik daardoor ook.
 • Het weekend dat mijn nicht hier was. We hebben alleen maar leuke dingen gedaan, waaronder een dagje Amsterdam.
 • Mijn werk. Het was in eerste instantie voor drie maanden, maar ik heb nu een contract voor onbepaalde tijd en mag blijven zolang er genoeg werk is. Ik heb de grootste lol met alle collega’s en kan daar echt van genieten. Van de week moest en zou een collega thee voor me halen. Hij had gehoord van mijn chronische pijn en vond dat ik maar moest blijven zitten. Daarna nog even gekletst. Hij vond het echt oprecht rot voor me.
 • Een serenade van Nick en Simon winnen in Carré. Het was echt heel bijzonder. Daarnaast hebben mijn vriendin en ik er meteen een dagje Amsterdam van gemaakt. In het zonnetje op een terrasje, heerlijk uiteten. Kortom, het was een topdag. (Klik hier en hier voor een wat uitgebreider verslag van de serenade. Bekijk ook even de nieuwe clip. De tekst is namelijk echt geweldig, Leve de Vrouw!)
 • Een mooi boek lezen. Ik las laatst ‘Thuishaven’ van Nora Roberts en werd echt geraakt door dit boek.
 • Een complimentje krijgen van je mensendieck therapeut. Ze zei dat ze vond dat ik zo goed kan omgaan met mijn ‘chronisch ziek’ zijn. Zo lief.
 • Een grote reep Milka krijgen van een oudere dame die ik een paar maanden geleden computerles heb gegeven (toen deed ik nog vrijwilligerswerk). Bovendien zat er een heel lief briefje bij. Zo leuk!
 • Het optreden van Beyoncé op de VMA’s. Awesome!
 • Expeditie Robinson! Geweldig programma met erg leuke kandidaten. Waaronder Remy Bonjasky. Alleen dat is al een goede reden om te kijken.
 • Naar je werk rijden met het zonnetje op je gezicht en een heel erg mooi uitzicht.
 • Interactie op twitter met BN’ers. Vind ik stiekem toch wel leuk.
 • Een wat oudere man op het station helpen met zijn OV-chipkaart. Ik had door dat hij er niet uit kwam en onverrichter zake bij de automaat weg liep, dus bood mijn hulp aan. Meneer blij, ik blij!
 • De nieuwe clip van de 3Js. Hij is zooooooooo fout, maar daardoor zoooooooooo geweldig.
 • Monteurs op het werk die ineens allemaal twee extra handen nodig hebben. En wie moet die twee extra handen leveren?! Juist. Heel fijn ook als er vervolgens een gesprek tussen hen en collega’s ontstaat waarbij dingen als ‘Neem ook een kwijlbakje mee’ en ‘Maandag en dinsdag komen jullie nooit op de afdeling, maar de andere dagen ineens wel’ (ik werk alleen op woensdag, donderdag en vrijdag) aan bod komen. Gewoon, waar ik bij zit! Ja, heel fijn, haha! (Wel goed voor je zelfvertrouwen overigens.)
 • GTST is weer op tv! Mijn leven is weer compleet.
 • Het voorproefje van de musical Dreamgirls. Daar wil ik wel heel erg graag heen!
 • Muziek, zon, lezen. Muziek, zon, lezen. Muziek, zon, lezen.

20 gedachtes over “Zo simpel is dan geluk #14

 1. Geweldi, ik moet die Nick en Simon van jou dringend eens beluisteren! Ga ik meteen doen op youtube, want ik ken die niet, misschien een groot gemis voor mij!

 2. Nou, jij bent goed bezig zeg!! Jij moet indruk op je werk gemaakt hebben hoor, door een contractverlening voor onbepaalde tijd binnen te halen, immers, dat lukt bijna niemand meer!!

  En als dan denk wat jij allemaal doet, ondanks je niet geweldige gezondheid …… menig een heeft volgens mij niet zoveel plezier in zijn leven, en nogmaals, ik besef terdege dat jij ook inktzwarte dagen hebt, helaas!

 3. Het geluk zit inderdaad in kleine dingen… blij dat je er zo van kan genieten en koesteren 🙂
  Enne Nick en Simon, die mogen er wezen hé zowel hun snoetje als hun muziek 🙂

Helemaal leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.