Zo simpel is dan geluk #18

Geluk zit hem in de kleine dingen. Vandaar ook de titel van mijn blog, zo simpel is dan geluk. Het zonnetje dat schijnt, een mooi nummer op de radio… Er zijn heel wat kleine dingen waar ik van geniet. Daarom zal ik regelmatig een lijstje plaatsen met de dingen waar ik blij van word.

 • Mijn kleine neefje dat binnenkomt met een beer van school. Vervolgens zet hij de beer op de bank neer en doet zijn jas uit en legt die netjes neer. Pas daarna doet hij zelf zijn jas uit. Zo schattig en aandoenlijk!
 • Leuke meiden in mijn klas. Sowieso is mijn klas echt super leuk, maar met een aantal meiden heb ik heel erg leuk contact. We kunnen het nu al over wat serieuzere en diepgaandere dingen hebben en ze houden zelfs al rekening met me. Heel bijzonder.
 • Groene thee met rozen en suikerhartjes. Het ziet er niet alleen heel erg leuk uit, maar is ook nog eens ontzettend lekker.
 • Uitwaaien op het strand om vervolgens lekker te lunchen samen met een vriendin. En na de lunch kan je ook best een toetje nemen toch? Mmmmmm. (Toetjes kunnen altijd!)
 • Groot feest omdat mijn oma 80 werd. Prachtig om mijn oma te zien genieten! En zelfs op haar tachtigste waagde ze een dansje op de dansvloer en liep vooraan in de polonaise.
 • Een weekend bij een vriendin logeren die op de Veluwe woont. Allemaal leuke dingen gedaan, ik had echt een beetje een vakantiegevoel.
 • Leuke shirtjes scoren voor een paar euro! Ik word altijd zo blij van leuke kleding.
 • Een leuke e-mail krijgen van iemand die je eigenlijk nauwelijks kent.
 • ‘Hoe dan ook’ de theatershow van Jandino. Ge-wel-dig! Hoewel ik me eigenlijk niet goed genoeg voelde om te gaan, heb ik een topavond gehad! Die man is zo ontzettend grappig en hij betrekt zijn publiek op een hele leuke manier (als jij tenminste niet degene bent die uitgekozen wordt) bij zijn show. Na afloop neemt hij bovendien alle tijd om met iedereen op de foto te gaan (daar heb ik niet op gewacht). En de volgende dag nog een leuke reactie op mijn tweet. Heel erg leuk.
 • De stroomstoring. Ik heb zo ontzettend veel lol gehad met mijn collega’s.
 • Het nieuwe huisje van een goede vriendin bekijken. Ik ben zo blij voor haar dat zij nu haar eigen appartement heeft. We hebben heerlijk bijgekletst en gegeten.
 • Een vriendin aanmoedigen tijdens haar hockeywedstrijd. Tussen de wedstrijden door konden we gezellig even bijkletsen.
 • De lieve reacties op mijn vorige blogje. Jullie zijn echt super lief! Ik voel me inmiddels een stuk beter gelukkig.
 • Op een regenachtige dag lekker met een boek en een kop thee op de bank kruipen.
 • Lieve mensen!
 • Yoga. Ik heb een fijne groep en een fijne lerares. Het doet me echt heel erg goed.

25 gedachtes over “Zo simpel is dan geluk #18

 1. ik volg met genoegen jouw blog.
  deze keer ben ik ontroerd te lezen: “Prachtig om mijn oma te zien genieten! En zelfs op haar tachtigste waagde ze een dansje op de dansvloer en liep vooraan in de polonaise.”. Het brengt mij bij mijn mama die eind december op 88 jarige leeftijd overgegaan is. Zij was er ook altijd graag bij als er te feesten viel. Ik kom zo-even van haar flatje die ik aan het opruimen ben; ik vond er nog een kaartje die ze schreef aan haar (tien jaar eerder) overleden man (mijn papa dus) voor zijn verjaardag. Voor haar was het toen met wat weemoed, mij maakt het vandaag gelukkig dat mijn ouders – over de dood heen – van elkaar hielden.

 2. Wat een fijne lichtpuntjes! Wat een schattig neefje heb je hihi. Leuk he dat ze hun knuffel dan echt kunnen behandelen als mens en fijn dat je zo’n leuke klas hebt waar je zo fijn mee kunt praten. Oooh cool ben je bij alles mag op vrijdag geweest. Dat lijkt mij ook zo gaaf!

 3. Wat een mooie momenten heb jij uitgezocht zeg dame! En wat is je neefje ongelooflijk lief zeg haha: mijn hart smelt gewoon al van jou stukje tekst, laat staan als je zich dat voor je afspeelt. Heel leuk zeg. En ook mooi om te zien hoe je oma lekker geniet: dat zijn mooie dingen en superleuk dat ze ook nog even mee ging dansen, wat wil een mens nog meer toch ;-)? X

Helemaal leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.