Driehonderd

driehonderdZonder dat ik het door heb gehad, heb ik vorige week mijn driehonderdste bericht gepubliceerd op mijn blog. Driehonderd, dat zijn er heel wat. Voor mij dan, want ik kan me voorstellen dat de mensen die dagelijks bloggen heel wat meer blogs op de teller heb staan. Hoewel ik er zelf eigenlijk ook meer heb geschreven. Hiervoor heb ik namelijk ook best een aardige tijd een blog gehad waar ik regelmatig op schreef. Dit deed ik echter onder mijn persoonlijke naam. Voor toen was dat prima.

Op gegeven moment ging ik echter na een lange revalidatieperiode weer solliciteren en leek het mijn geen goed idee dat potentiële werkgevers op mijn blog terecht zouden komen. Ik schreef daar namelijk net al hier heel veel persoonlijke dingen en zo’n werkgever hoeft niet meteen alles over me te weten. Dat is voor mij dus reden geweest om mijn vorige blog te verwijderen en opnieuw te beginnen, maar dan anoniem.

Een aantal van mijn toenmalige lezers is met mij mee verhuisd en weet dus lekker wel hoe ik in het echt heet.

Hoewel het bloggen door mijn gezondheid niet altijd even soepel gaat, kan ik het toch niet helemaal loslaten. Ik probeer dus toch regelmatig iets te posten. Schrijven, ik word er zo blij van, dat ik het zo lang mogelijk wil blijven volhouden. Daarnaast blijf ik het ook erg leuk vinden om de blogs van andere te lezen. Lekker even ontspannen met een fijne blog of geïnspireerd raken door iets wat me raakt. De interactie die hierdoor kan ontstaan vind ik echt heel bijzonder en ook heel erg mooi aan het bloggen.

Wanneer ik aan rechts kijk zie ik dat mijn blog inmiddels ook door heel wat mensen wordt gevolgd. Zo bizar is dat. Iets wat je je gewoon eigenlijk niet kan voorstellen. Een aantal van deze mensen ‘ken’ ik inmiddels. Een groot deel echter niet. Hoewel niet iedereen behoefte zal hebben een reactie achter te laten, ga ik het toch eens vragen. Wie ben jij? Het lijkt me leuk om jullie zo net iets beter te leren kennen.

Er zal wel even wat tijd overheen gaan voor ik weer driehonderd blogs verder ben, maar vooralsnog ben ik zeker van plan om te blijven schrijven. Ik haal er veel voldoening uit, dus zolang het lukt wil ik absoluut blijven bloggen!

33 gedachtes over “Driehonderd

 1. Gefeliciteerd! 300 blogjes, ik vind het nogal wat. Jammer dat ik je niet ken vanuit je vorige blog. ( niet dat ik perse je naam wil weten maar vind het leuk om wat meer over je te weten. En wie ik ben? iemand die graag leest. Zowel on als offline. Ik heb zelf geen blog. Weet niet wat ik kan vertellen over mezelf…

 2. Een dikke proficiat! Ik heb hier al eerder gereageerd, dus ik denk dat je mij wel kent :-). Leuk dat je zoveel plezier haalt uit het schrijven, ik hoop dat het nog lang mag doorgaan.

 3. Gefeliciteerd! Hoewel ik ondertussen zelf al een tijdje niet meer blog (heel af en toe nog wel een update) probeer ik toch wel mijn vaste blogjes te lezen. Lukt niet altijd, maar ik doe mijn best.

 4. Gefeliciteerd met 300 logjes. Ik denk dat ik anoniem blog. Een aantal mensen heb ik via mijn blog leren kennen dus die kennen me nu wel. En verder dus inmiddels blogjes achter een wachtwoord. Misschien schijnveiligheid, maar het voelt prima zo.

 5. Gefeliciteerd met deze mijlpaal. Ik ken je (denk ik) ook niet vanuit een vorige blog.

  Ik blog ook anoniem, de reden hiervoor is niet zo zeer dat ik bang ben dat mensen het lezen maar ik wil onbevangen schrijven. Zonder rekening te houden met, kwets ik iemand, of stel die leest het. Nee gewoon mijn verhaal, mijn kant.

  Inmiddels kent een groot gedeelte van mijn volgers mij via instagram, de echte ik, maar op mijn blog laat ik het gewoon anoniem.

 6. Gefeliciteerd, 300 blogs, best een mijlpaal hé?
  Zit gelijk te bedenken hoeveel ik er wel niet geschreven zou hebben, eigenlijk geen flauw idee……..
  En ja, het wordt vervelend, maar ook ik blog anoniem, vanwege mijn vrijwilligerswerk. Ondertussen heb ik al wel diverse lezers live ontmoet, en die weten uiteraard wel mijn naam en wat meer van me.
  Volgens mij ben ik jou pas op dit blog gaan volgen, maar weet je, ik hoef geen naam te weten, om te weten dat je een leuk mens bent, dat haal ik wel uit je blogs en daar gaat het om.

Helemaal leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.