Wat brengt oktober?

herfstDe maand oktober is inmiddels in volle gang. De herfst laat ook meteen goed van zich horen. Hoewel ik altijd blij word van de mooie herfstkleuren, is het toch niet mijn favoriete seizoen. Dit komt met name door de regen. Die ellendige regen waardoor je ’s ochtends zeiknat aankomt op je werk. Gelukkig heb je natuurlijk ook wel van de sexy regenpakken, maar toch. Echter wil ik het absoluut niet hebben over de herfst en de regen, maar over alle fijne dingen die deze maand op de planning staan.

Oktober, de maand waarin hard gewerkt moet worden. Wegens vakanties van collega’s is er regelmatig sprake van onderbezetting, waardoor degene die er wel zijn er extra hard aan moeten trekken. Voor mij is dit soms best wel zwaar. Het is dus belangrijk dat ik genoeg rust pak wanneer ik thuis ben. Hoe ik dat doe? Lekker met een boek en een dekentje op de bank kruipen. Heerlijk met dit weer en de ultieme manier voor mij om te spannen. Daarnaast zijn er weer wat leuke programma’s op tv en doet bijvoorbeeld en bezoekje aan de zonnebank mij ook erg goed.

Daarnaast staan er ook wat extra leuke dingen op de planning. Zo ga ik dit weekend naar het EK Showtwirl dat in Nederland plaatsvindt. Mijn oude team doet hieraan mee, reden genoeg om hen te gaan aanmoedigen. Al weken kijk ik hiernaar uit, ik heb er zoveel zin in.

Iets anders wat er op de planning staat is de babyshower van een vriendin. Zij is van een vriendengroepje dat is overgebleven na onze opleiding. Haar andere vrienden kennen wij eigenlijk helemaal niet verder, dus extra leuk dat ze ons hier ook voor hebben uitgenodigd. Mijn vriendin weet van niks, dus de hele babyshower is een grote verrassing voor haar.

Een etentjes met collega’s staat bovendien ook op de planning. Altijd leuk om elkaar eens in een andere setting te zien dan op het werk. Bovendien houd ik er van om uiteten te gaan en is dit dus echt iets om naar uit te kijken.

Na deze drukke oktober maand heb ik in november lekker een weekje vrij. In ieder geval staat er al een dagje welness op de planning. Dit heb ik eigenlijk nog nooit gedaan, dus ik ben heel erg benieuwd. Daarnaast ga ik een nachtje naar Rotterdam met een goede vriendin. Het hotel is al geboekt, maar  verder staat alles nog open. Zelf ken ik de stad niet zo heel goed, dus tips zijn van harte welkom!

17 gedachtes over “Wat brengt oktober?

  1. Ik hou van de herfst! Maar het heeft inderdaad ook zeker z’n nadelen.. (kijkt naar buiten en ziet het weer van vandaag)

  2. Niks mis met de herfst maar wat die regen betreft heb je gelijk…
    Geniet van deze maand.. Voor je het weet is-ie al weer voorbij en staat de winter voor de deur..

  3. Weet je wat je zeker niet moet gaan missen in Rotterdam? Delfshaven, zo’n mooi stukje oud Rotterdam met een lange geschiedenis en de band met Amerika, vandaar de brouwerij daar de Pelgrim (waar je ook rondleidingen kunt krijgen) en als je dan toch in Delfshaven bent en eens anders wilt eten, bijv echt goed vegetarisch? Kijk dan hier maar eens : http://www.bla-bla.nl

    En ja, natuurlijk ook alle andere zoals de Euromast, Blijdorp, de Markthal enz

Helemaal leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.