Een blik op het nieuwe jaar

Om te beginnen wil ik jullie een geweldig mooi nieuwjaar wensen. Ik hoop dat het nieuwe jaar je zal brengen waar je op hoopt. Dat je mooie dromen mag verwezenlijken. Dat je het jaar in een zo goed mogelijke gezondheid kan doorbrengen, met zo min mogelijk tegenslag. Ik hoop dat het geluk je toelacht dit jaar, dat je mag genieten van lieve mensen om je heen. Dat je mooie dingen mee mag maken en kan genieten van het leven.

Vorig jaar besloot ik om mijn jaar in het teken de stellen van geluk. Zoals je hier al kon lezen is dat mij zeker gelukt. Heel erg fijn dat dit mij lukte en iets wat ik ook zeker wil doorzetten in dit jaar. Om mij heen lees ik veel over de dingen die mensen hebben bereikt of de persoonlijke ontwikkelingen die ze hebben doorgemaakt. Wanneer ik naar mezelf kijk heb ik voor mij gevoel niet iets bijzonders bereikt en kan ik ook niet specifiek iets benoemen waarin ik mijn ontwikkeld heb. Eerlijk gezegd ben ik daar ook nooit zo heel erg bewust mee bezig. Ik heb dan ook eigenlijk geen specifieke doelen voor 2018.

Het belangrijkste is op dit moment voor mij dat ik met mijn gezondheid aan de slag ga. Helaas is dit iets wat ik niet zelf in de hand heb, maar ik kan er wel voor zorgen dat ik zo gezond mogelijk leef en dat ik verschillende dingen ga uitproberen om mij beter te voelen. Een goede balans vinden, komt dan al snel naar boven. Echter had ik begin vorig jaar een prima balans. Werken, rusten een sociaal leven, het was pittig, maar het was te doen. Het is gewoon puur het feit dat mijn gezondheid achteruit is gegaan, waardoor het de laatste tijd minder goed gaat. Dat maakt het lastig, want bijvoorbeeld voldoende rust nemen helpt gewoonweg niet. Het moment dus om hulp in te roepen en de eerste stap die ik daarin heb genomen is een afspraak maken bij een acupuncturist die ik aanbevolen heb gekregen. Dat nu eerst en daarna zien we weer verder.

Daarnaast zijn er wel wat dingen waar ik op hoop. Zo hoop ik dit jaar eindelijk aan de beurt te zijn voor een eigen huisje en dus op mezelf te kunnen gaan wonen. Het kan haast niet anders dan dat het dit jaar echt moet gaan gebeuren, maar je weet het helaas nooit met die lange wachtlijsten. Ergens hoop ik ook nog steeds mijn prins op het witte paard tegen het lijf te lopen. Dat zou echt heel erg mooi zijn.

Het stukje geluk wil ik dit jaar doorzetten. Ik heb vorig jaar gemerkt dat het mij steeds beter lukt om te genieten van alle mooie dingen om mij heen. Dat juist de kleine dingen mij enorm gelukkig maken. Maar ook het geluk van dierbare mensen om mij heen maakt mij ontzettend blij. In 2018 wil ik me absoluut blijven focussen op al deze geluksmomenten, groot en klein. Ik wil zoveel mogelijk tijd doorbrengen met vrienden en familie. Hierin staan al wat mooie dingen op de planning, daar kan ik nu al naar uit kijken. Verder laat ik alles gewoon op me af komen. Geen goede voornemens, geen specifieke doelen. Ik wil er gewoon graag een mooi jaar van maken.

 

25 gedachtes over “Een blik op het nieuwe jaar

  1. Ik vind dat jij heel mooi in het leven staat en dat dwingt wat mij betreft respect af. Ik gun je een gezondheid die je geen beperkingen oplegt, een eigen plekje en een lief. Dat 2018 maar een mooi jaar voor jou mag worden.

  2. Wens jou ook alle goeds toe voor 2018. Maar inderdaad, je kunt nog zo gezond leven, maar als je lijf ziek is heb je het er mee te doen, ook met de achteruitgang.
    Hoop voor jou de accupunturist wat goede ondersteuning kan bieden.

Helemaal leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.