Een nieuwe maand volop genieten

zonsondergangHet is weer tijd voor een nieuwe maand en ik hoop dat deze maand ons allemaal heel veel moois gaat brengen. De zon zou zeer welkom zijn. Ik word altijd erg blij van de zon en vind het altijd een stuk makkelijker om mijn bed uit te komen als het zonnetje lekker schijnt. Het licht doet me goed en ook de warmte van de zon is erg fijn. Als het maar niet te warm wordt, want daar kan ik dan weer niet zo goed tegen. Het is ook nooit goed hè?!

Deze maand heb ik een aantal hele fijne dingen om naar uit te kijken en dat vind ik super fijn. Zo ga ik binnenkort een nachtje bij een vriendin logeren. We doen dan vaak allemaal leuke dingen en maken er een gezellig weekend van. Mijn vriendin is heel begripvol, dus tussen de leuke dingen door kan ik ook genoeg rust pakken. Of we stemmen de bezigheden af op hoe ik mij voel en gaan bijvoorbeeld lekker naar de bioscoop. We hebben nog geen vaste plannen, maar ik kijk er nu al erg naar uit.

Daarnaast heb ik deze maand een aantal verjaardagen van familieleden. Volgens mij viert niet iedereen het, maar mijn nichtje viert het zeker, dus dat wordt heel erg gezellig. Ik kan het goed vinden met mijn familie en we hebben het erg gezellig samen, dus ik doe altijd mijn best bij verjaardagen te kunnen zijn. Desnoods hang ik maar een beetje op de bank, de gezellige sfeer vind ik dan al leuk.

Ook op de planning deze maand staan een theatershow van de 3Js en het concert van de Toppers. De eerste kijk ik heel erg naar uit en ik hoop dat ik een goede dag heb. Ik weet zeker dat ik er ontzettend van ga genieten en is het fijn dat je in het theater lekker kan zitten en het ook niet zo druk is als bij een groot concert. De Toppers vind ik ook altijd helemaal leuk, maar ergens zie ik daar ook wel een klein beetje tegenop omdat ik de vorige keer gigantisch benauwd was tijdens het concert. Ik ga gewoon proberen dat los te laten en optimaal te genieten.

Naast deze dingen zullen er waarschijnlijk ook nog wel heel wat kleine genietmomentjes voorbij komen. Lekker een ijsje halen en opeten in de zon. Genieten van een mooi boek. Heerlijk luisteren naar fijne muziek. Hopelijk ook weer wat meer bloggen. Ik kijk ernaar uit. En die extra vrije dagen deze maand zijn ook erg mooi meegenomen.

14 gedachtes over “Een nieuwe maand volop genieten

  1. Het ☀️ komt eraan. Ook ik heb er zin in. Heerlijk in de tuin zitten en genieten van de bloemen in mijn tuin ☺️

  2. Nou, het mooie weer is er in ieder geval! Ik vind mei sowieso altijd een leuke maand. Echt van de natuur (en het nog frisse groen) genieten omdat je weer veel buiten kunt zijn 🙂 Al kon dat dit jaar in april ook al best veel.

  3. Vriendinnen die je begrijpen en met jou rekening houden dat is echt goud waard hé. Ik heb ook genoten van die zonnige dagen die we al cadeau kregen maar tè warm daar kan ik ook niet goed tegen ;-). Geniet van die leuke vooruitzichten.

  4. Pingback: Even bijkletsen #10 | Alweer een maand voorbij |

Helemaal leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.