Zo simpel is dan geluk #51 | Winnen

pakketje

Geluk zit hem in de kleine dingen. Vandaar ook de titel van mijn blog, zo simpel is dan geluk. Het zonnetje dat schijnt, een mooi nummer op de radio… Er zijn heel wat kleine dingen waar ik van geniet. Daarom zal ik regelmatig een lijstje plaatsen met de dingen waar ik blij van word.

 • Verrast worden op mijn verjaardag. Dit had ik echt niet zien aankomen. Onverwacht dus lekker uiteten geweest met een knus groepje dierbaren. Zo bijzonder dat een vriendin dit speciaal voor mij geregeld had.
 • Een dagje shoppen in de Bataviastad outlet in Lelystad. We hebben er een dagje van gemaakt en tussendoor lekker geluncht. Ik heb een aantal geweldig leuke stukken kleding kunnen scoren voor een leuke prijs. Een vest van bijna 200 euro voor nog geen 40 euro bijvoorbeeld. Zo leuk.
 • Elke keer weer leuke reacties krijgen op het werk. “Ik ga hier altijd weer blij weg, niet omdat mijn uitslagen goed zijn, maar omdat jij me zo leuk behandeld.” “Fijn om jouw stem weer eens te horen” “Ik heb je gemist!” (De laatste was van een meisje met het Syndroom van Down.)
 • Lekker met een dekentje op de bank kruipen met een boek en een heerlijke kop thee. Het is er echt weer weer voor.
 • Super leuke cadeautjes vinden voor een vriendin. Daar kan ik echt heel blij van worden.
 • Een vriendinnen fotoshoot doen. Hoewel ik er eigenlijk helemaal niet zo van hou om op de foto te gaan, was het op deze manier toch wel erg leuk. De foto’s zijn ook erg leuk geworden, dus dat is een mooie herinnering.
 • Het openluchtconcert van Nick en Simon. Hoewel het de hele avond heeft geregend, was het echt geweldig. En ik voelde me oh zo sexy in mijn fantastische poncho.
 • Wandelen, wandelen en nog meer wandelen. Eigenlijk vind ik wandelen helemaal niet zo leuk, maar ik merk dat het wel erg goed is voor mijn lichaam (tot op zekere hoogte dan, want als ik te lang door loop moet ik het laatste stuk strompelend naar huis).
 • Voor de laatste keer een overheerlijk ijsje halen bij de ijssalon. Eigenlijk is dit vooral een heel verdrietige gebeurtenis. Maar, we kregen een extra bolletje gratis, dat was wel erg leuk en het ijs overheerlijk.
 • Een geweldig leuk pakketje winnen via de blog van Jenn! Ze heeft er echt iets leuks van gemaakt en ik ben heel erg benieuwd naar het boek. Zal het mij inspireren om zelf op een andere manier bezig te gaan met schrijven? Wie weet ligt er straks ineens een boek van mij in de winkel. 😉
 • Een oudere dame met een rollator die haar bloemen laat vallen. Wanneer ze die wil oppakken vallen vervolgens haar boodschappen weer bijna. Ik ben maar even naar haar toe gegaan en heb haar geholpen om alle spullen zo in de rollator op de bergen dat het niet zou vallen. Ze was helemaal blij met mijn hulp, zo leuk.

15 gedachtes over “Zo simpel is dan geluk #51 | Winnen

 1. Heerlijk hè, shoppen voor een zacht prijsje. Ik heb in Enschede een tweedehands winkel gevonden waar ik helemaal mijn hart kan ophalen, de mooiste kleding voor minder dan 20 euro. En met een extra goed gevoel naar huis, want tweedehands is niet alleen goedkoop maar ook heel fijn voor het milieu 🙂 Alleen voor broeken en schoenen hoef ik nog naar andere winkels.

Helemaal leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.