Zo simpel is dan geluk #53 | Movie time

thee

Geluk zit hem in de kleine dingen. Vandaar ook de titel van mijn blog, zo simpel is dan geluk. Het zonnetje dat schijnt, een mooi nummer op de radio… Er zijn heel wat kleine dingen waar ik van geniet. Daarom zal ik regelmatig een lijstje plaatsen met de dingen waar ik blij van word.

 • Na een dagje door bikkelen op het werk met migraine die niet helemaal wil zakken naar huis met de intentie om even een uurtje op bed te liggen en daarna naar het gezellige etentje van het werk te gaan. Echter werd het alleen maar erger en heb ik het etentje afgezegd. De reactie van mijn werkgever: ‘Waarom ben je niet eerder naar huis gegaan om bij te komen zodat je wel bij het etentje kon zijn?’ Haha, ik geloof dat mij prioriteiten net even ergens anders lagen, maar wel super lief.
 • Een heerlijke filmavond met een lieve vriendin waarbij we ook lekker pizza hebben besteld. Samen ontzettend genoten.
 • Helaas voor het eerst geen Sinterklaas vieren, maar op het werk wel verwend worden met allemaal lekkers en een uur eerder naar huis mogen. Aldaar vond ik nog een pakketje van de Sint (lees: een super lieve vriendin). Geluksvogel ben ik.
 • Van begin tot eind genieten van de geweldig mooie film Bohemian Rhapsody. Wil je hier meer over lezen, klik dan even hier. Eerlijk, ik ben nog steeds aan het nagenieten. Lang leve de playlist op Spotify.
 • Lunchen met een vriendin die ik al een tijd niet had gezien. Het afspreken liep wat stroef en het was helaas maar kort, maar het was wel heel erg leuk om weer even bij te kletsen.
 • Heerlijk een stuk wandelen in de winter zon. Elke keer word ik er weer zo blij van als de zon zich laat zien. Dan ziet de wereld er toch een stukje mooier uit.
 • Sinds lange tijd weer eens een date gehad. De aanleiding was een beetje awkward (via via aan elkaar gekoppeld), maar dat nemen we dan maar voor lief. Of het ook echt wat gaat worden durf ik niet te zeggen. Het moet allemaal heel erg van mij komen (hij is blijkbaar nogal verlegen en op zichzelf) en dat vind ik wel lastig. Maar we zien wel hoe het loopt.
 • De kerstboom opzetten op het werk. Lekker skyradio hard aan en samen met collega’s zorgen voor een prachtige boom. Altijd weer lachen met lichtjes die niet willen en kerstballen die kapot gaan, maar hij staat.
 • Leuke en gezellig dingen op de planning hebben de laatste weken van het jaar. Genieten van familie en vrienden, ik kijk er naar uit. Hopelijk gaan jullie ook allemaal een fijne maand tegemoet. Voor wie niet, een hele dikke knuffel.

8 gedachtes over “Zo simpel is dan geluk #53 | Movie time

 1. Goede wensen voor t komend jaar, gezondheid is dan ook wel belangrijk zodat je je naar behoren kunt inzetten.
  Wellicht een passend maatje, niet te geforceerd naar zoeken wellicht, misschien loop je er gewoon tegen aan.
  Of al langere tijd gewoon aan voorbij…
  Queen eindelijk weer wat aandacht, al zou ik over de personen zelf en hun achtergrond ook wel wat willen weten…kids, baan, familie , relatuies, mening.
  🎉 het nieuwe jaar in!

Helemaal leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.