Even bijkletsen #12 | Daten

Twaalf, dat vind ik dus echt een mooi getal. Voor de twaalfde keer bijkletsen op mijn blog, gezellig. Hoewel ik volgens mij wel vaker bijgekletst heb met jullie, maar toen heb ik er geen nummer aan verbonden. Nu ik het over nummers heb, laatst had ik het er met collega’s over dat ik 2019 zo’n lelijk getal vind. Zij snapten daar niks van, hoezo een lelijk getal? Afijn, bijkletsen, altijd leuk. Hoewel ik niet heel veel spannends heb meegemaakt hoor de laatste tijd. Het leven kabbelt gewoon een beetje voort met zijn ups en zijn downs.

Huisje

Een eigen huisje wil nog niet zo vlotten. Bijna, bijna was ik aan de beurt… En toen gooiden ze het hele systeem om en gingen samen met verschillende andere steden en dorpen. Een verandering die voor mij heel erg nadelig werkt, sterker nog, het kan zomaar nog een aantal jaar duren voor ik in aanmerking kom voor een woning. Heel erg frustrerend dat juist ik deze pech weer moet hebben. Echter kan ik er helemaal niks aan veranderen, dus probeer ik het maar zoveel mogelijk los te laten en naast me neer te leggen.

Daten

Het stond even op een laag pitje, maar ik had laatst weer eens een date. Via via werd ik aan iemand gekoppeld waarvan mij al werd verteld dat hij wel wat verlegen is en ook wel een beetje op zichzelf. We spraken eigenlijk al snel in real life af wat op zich goed ging. Helaas sprong de vonk niet meteen over, maar ik had wel zoiets van, ik wil het een kans geven. Via de app loopt het contact echter verre van soepel. Eigenlijk komt het er op neer dat ik telkens het initiatief neem om contact te zoeken en er vervolgens een interview plaatsvindt. Ik stel vragen, hij geeft antwoord, that’s it. Er komt geen wedervraag, er is gewoon überhaupt geen interesse naar mij toe. Dus ik weet nog niet zo goed wat ik hier mee moet. Op deze manier gaat het voor mij niet werken ben ik bang.

Leuke dingen

Dingen waar ik blij van word, die zijn er absoluut. Ik dacht net even na over afgelopen jaar en bedacht me dat ik zoveel mooie en fijne momenten heb gehad afgelopen jaar. Kleine dingen zoals wandelen in de zon of samen met mijn oma een ijsje halen. Grote dingen zoals mijn geweldige vakantie naar Kreta. Allemaal mooie dingen. Ook de afgelopen tijd waren er zeker leuke dingen. Gezellig met vriendinnen afspreken (en dan als je bij een vriendin slaapt doodziek worden, haha) en tijd doorbrengen met familie. Een mooi kleinschalig museum bezoeken, lekker uit lunchen of gewoon heerlijk even buiten de deur een kop koffie drinken. Ik blijf zo genieten van al dit soort fijne dingen, echt een geluk.

Volgens mij zijn jullie nu wel weer aardig op de hoogte van hoe het met mij gaat. De komende weken komen er ook nog wat fijne dingen voorbij. Eerste Kerstdag breng ik door met de hele familie en gaan we lekker uiteten, daar kijk ik enorm naar uit. De andere feestdagen ben ik gewoon lekker thuis en tussendoor moet er natuurlijk ook nog gewerkt worden. Niet erg, want er heerst zo’n gezellig sfeer.

Rest mij alleen nog de vraag, hoe gaat het met jou?

21 gedachtes over “Even bijkletsen #12 | Daten

  1. Phoe ………. zo’n date is ook moeizaam zeg! Ik zou hem gewoon op de man af vragen of hij wel interesse heeft in contact, en of hij dan geen behoefte heeft om iets over mij te weten.

    En met mij?
    Beetje jammer dat ik nu een grote terugval in mijn revalidatie heb, maar ach dat is de eerste, dus ik moet niet klagen.

  2. Maar ja, 2019 is echt een lelijk getal. Nog lelijker dan 2017. Kunnen we niet meteen naar 2020 springen? Dan woon je misschien ineens in je nieuwe huisje en ben je een paar goede dates (met iemand anders) verder.

  3. Wat leuk, zo’n bijkletsartikel! Wat betreft de date, ik heb ook vaker dat soort contacten gehad met jongens. Heel vervelend als alle energie vanuit jouw kant moet komen. Als het nu op die manier gaat, stop ik er na een tijdje maar mee. Vaak is dat al een teken dat zo iemand niet bij mij past of me niet leuk vindt. Dan ben ik er zelf ook klaar mee 😉 Hopelijk brengt 2019 je een mooi huisje én een meer succesvolle date 🙂

  4. Pingback: Een eerlijke terugblik |

Helemaal leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.