Paasweekend

nickensimonHet geluk was met mij. Mijn standaard vrije dagen in de week vielen zo dat ik een extra lang paasweekend had. Nog steeds heb zelfs, want ik hoef woensdag pas weer aan het werk. Een heerlijk weekend met de nodige rust maar ook groots genieten. De zon scheen en toverde een glimlach op mijn gezicht. Het was een weekend waarin ik weer even kon opladen. Even de drukte op het werk achter me laten. Een fijn gevoel is wat dit weekend mij bezorgde en ook morgen mag ik nog even een dag genieten.

Donderdagmiddag begon mijn weekend en kon ik nog even heerlijk genieten van de zon. ’s Avonds heb ik The Passion gekeken. Hoewel ik niet geloof vind ik dat ze er elk jaar weer iets moois van maken. Ze gebruiken elke keer weer prachtige muziek, hetgeen er voor zorgt dat ik elk jaar toch weer kijk. De zang zelf vond ik overigens dit jaar wat tegenvallen. Alleen ‘Jezus’ en ‘Maria’ vond ik echt mooi zingen.

Naast het genieten stonden er ook wat noodzakelijk dingen op de planning. Een bezoekje aan de kapper, een nieuwe bikini kopen (ik heb er zelfs twee gescoord, yeah!), een bezoekje aan de fysio, wat nieuwe spijkerbroeken scoren. Allemaal dingen die ik dit paasweekend ook heb gedaan.

Daarnaast heb ik ook dingen gelaten. Vrijdag schoot het in mijn bovenbeen, dus het sporten wat ik op de planning had is niet gelukt. Wel heb ik voorzichtig wat gelopen en gefietst want juist voor het herstel is het belangrijk om wel te blijven bewegen.

Veel rust heb ik dus ook gepakt, noodzakelijk, hoewel ik er helemaal niks mis mee vind om lekker in mijn bikini in de tuin te liggen. Even wegdromen met de zon op mijn gezicht of heerlijk een boek lezen. Intens genoten heb ik van die rust en mijn bruine kleurtje begint al goed tevoorschijn te komen. Genoten heb ik ook van wat fijne kleine dingen. Familiebezoek, een ijsje halen, koffie met wat lekkers op een terrasje, allemaal dingen waar ik heel erg blij van word.

En dan te bedenken dat ik het nog niets eens over het hoogtepunt van mijn weekend heb gehad. Het concert van Nick en Simon in de Ziggodome. Van begin tot eind heb ik genoten. Als een klein kind heb ik alle nummers van voor naar achteren meegezongen, uit volle borst. (Dit mogen jullie niet doorvertellen.) De setlist was top, de gastartiesten ontzettend leuk. Een avond om nooit meer te vergeten.

18 gedachtes over “Paasweekend

  1. Uh, is mijn reactie doorgekomen? Moet steeds inloggen en zo.
    Maar typte iets in de trant van ‘fijn dat je zo genoten hebt’ en ik wilde ook graag weten hoe het met je been is nu.

  2. Zot te lezen heb je op het ongemak van je bovenbeen na een top weekend gehad. Tja, het weer alleen was natuurlijk al meer dan genoeg, die zon en warmte …….. dan ga je weer leven, heb ik het gevoel.

  3. Wat leuk dat je naar een concert bent gegaan en er ook van hebt genoten! Fijn dat dat gelukt is, want dat lijkt me voor jou altijd wel een uitdaging. Maar die ervaring nemen ze niet meer af 🙂

Helemaal leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.