Vakantie: zon, uitjes en me-time

rondvaartHoewel mijn vakantie op Ibiza nog als de dag van gisteren voelde, ben ik inmiddels alweer even vrij geweest. Het kan geen feest blijven, dus dit keer stond er geen vakantie op het programma. Iets wat ik helemaal niet erg vind. Zoals ik hier al schreef heb je niet altijd een vakantie naar het buitenland nodig om te kunnen genieten van je vrije dagen. Tenminste, ik niet. Zelfs op dagen vol met regen kan ik ervan genieten dat ik lekker vrij ben. Wat ik zoal heb gedaan?

Genoten van de zon

Een aantal dagen liet de zon toch nog haar gezicht zien en heb ik daar ontzettend van genoten. Het is mijns inziens echt wel een cadeautje dat ik nog heerlijk met een goed boek in de tuin heb kunnen zitten. De zon op mijn gezicht maakte het plaatje compleet. Heerlijk. Het was dan ook mooi weer om nog even te genieten van een ijsje. Hoewel ijsje de lading niet echt dekte. Ik koos namelijk voor een overheerlijke – super grote – notencoupe. De noten waren bovendien vers gebrand. Genieten hoor. Wandelen deed ik ook nog in de zon, daarbij genietend van de omgeving. Kon de zon altijd maar schijnen.

Me-time

Zoals ik eerder wel heb geschreven is de zomer erg druk geweest op mijn werk. In dat opzicht was ik dus wel even toe aan wat me-time. Voor mijn verjaardag kreeg ik een bon die ik kon besteden bij een schoonheidssalon, dus boekte ik daar een ontspanningsarrangement. Twee uur lang genoot ik van een heerlijke gezichtsbehandeling en een lichaamsmassage. Daarnaast zorgde ik ook voor me-time door even mijn telefoon aan de kant te leggen en lekker te lezen of muziek te luisteren. Op dit moment zijn er best wat heftige dingen gaande, dus het was goed om gewoon af en toe even stil te zitten en alles even door mijn hoofd te laten gaan en op een rij te zetten.

Uitjes

De uitjes stonden voor mij in het teken van familie. Zo ging ik lekker uit lunchen met mijn ouders. Daar kan ik echt van genieten. Sowieso geniet ik er altijd heel erg van om buiten de deur te eten. Ook ging ik met familie naar de theatershow van Soundos. Eerlijk is eerlijk, ik vond haar bij Expeditie Robinson echt een bitch, maar ik kan ook altijd wel om haar lachen en als je wordt meegevraagd (gewonnen kaartjes, joehoe!) zeg ik daar geen nee tegen. De show was echt super leuk. We hebben ontzettend gelachen en ze was een stuk minder grof dan ik van tevoren had verwacht. Een aanrader. Bovendien ging ik nog een dagje naar familie die wat verder weg woont. Door de afstand zie ik hen niet heel vaak, maar als ik er dan ben is het meteen weer als vanouds en voelt het goed. We hebben overheerlijk geluncht en zijn ’s avonds lekker uit eten geweest. Winkelen was er ook bij en bovendien maakten we nog een leuke rondvaart en dronken een borrel in de kroeg. Een dag met een gouden rand.

Zoals je leest heb ik mij dus zeker niet verveeld tijdens mijn vrije weken. Het is echt geweldig dat ik mijn vrije tijd op zo’n fijne manier heb kunnen invullen en echt enorm heb kunnen genieten.

13 gedachtes over “Vakantie: zon, uitjes en me-time

  1. Pingback: Zo simpel is dan geluk #61 | Vrije dagen | Zo simpel is dan geluk

Helemaal leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.