Zo simpel is dan geluk #61 | Vrije dagen

herfstHet is voor mij heel erg belangrijk om te genieten van het leven, van de grote en kleine dingen. Deze geluksmomenten deel ik al langere tijd op mijn blog in de rubriek ‘Zo simpel is dan geluk‘. Al een aantal jaren deel ik hier regelmatig puntsgewijs de grote en kleine dingen in het leven waar ik van geniet en waar ik dankbaar voor ben. Het leek me voor de verandering echter leuk om dit voortaan eens op een andere manier te gaan doen. Lees vooral verder als je wilt weten wat mij de afgelopen tijd gelukkig heeft gemaakt.

Dagelijkse dingen

Op mijn werk maak ik altijd genoeg mee. We lachen heel wat af, maar natuurlijk zijn er ook wat lastigere dingen. Gelukkig hebben de leuke en mooie dingen wel de bovenhand. Laatst maakte een lief jochie van net drie jaar mijn hele dag weer goed. Hij kwam op mijn assistentespreekuur en nadat gedaan was wat gedaan moest worden zat ik op mijn hurken nog even met hem te kletsen. Ineens komt hij op me afgelopen om me een kusje te geven. Te schattig gewoon.

Uitjes

Gezien ik even lekker vrij ben geweest zijn er voor mij genoeg leuke uitjes geweest de laatste tijd. Een groot deel daarvan heb je hier al kunnen lezen. Ik moet dus ook even goed denken wat ik verder nog had qua uitjes. In ieder geval ben ik op mijn verjaardag lekker uiteten geweest. Dat vind ik tegenwoordig de ultieme manier om mijn verjaardag te vieren. Ook heb ik nog even lekker een dagje geshopt met tussendoor een overheerlijke lunch om even bij te komen. Na lang zoeken heb ik leuke boots gevonden die goed zitten, zo blij mee.

De kleine dingen

Zoveel kleine dingen zijn er waar ik heel erg blij van kan worden. Zo keek ik van de week even naar buiten en was de lucht echt prachtig roze. Ook maakte ik laatst een wandeling. Het was eens stormachtige dag. Gelukkig was het op dat moment droog. Sterker nog, het zonnetje scheen. Een heerlijke manier om even lekker uit te waaien en mijn hoofd leeg te maken. Bovendien beginnen buiten de herfstkleuren tevoorschijn te komen wat er ook nog eens erg mooi uitziet.

Lezen

Het lezen is goed gelukt de afgelopen tijd. In dit blogje las je al over een aantal boeken die ik recent heb gelezen. Daarnaast las ik Costa del Sol van Suzanne Vermeer. Echt zo’n boek dat lekker weg leest. De Stiefmoeder van Renate Dorrestein was een bijzonder boek. Ook werd ik geraakt door het mooie verhaal van Santa Montefiore, De vuurtoren van Connemara. Het laatste boek dat ik las was Lelijk eendje, een trhiller geschreven door Iris Johansen.  De komende tijd heb ik overigens ook genoeg te lezen. Van mijn tante kreeg ik een hele stapel met boeken en ze heeft er nog meer liggen die ze weg doet. Voorlopig ben ik dus zeker wel even zoet.

Dankbaar

Op dit moment ben ik heel erg dankbaar voor de lieve mensen om mij heen. De komende tijd zal niet makkelijk worden, dus dan is het heel erg fijn als er mensen zijn die je steunen. Familie, vriendinnen, maar ook mijn collega’s staan voor me klaar en dat vind ik heel erg bijzonder. Daarnaast ben ik ook heel erg dankbaar voor het vertrouwen dat mijn beste vriendin in mij heeft. De afgelopen weken is maar weer eens gebleken hoe bijzonder onze band is. Dat raakt me heel erg.

14 gedachtes over “Zo simpel is dan geluk #61 | Vrije dagen

Helemaal leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.