Waar ik naar uitkijk de laatste maanden van het jaar

strandHet is inmiddels alweer november. Nog even en er is weer een jaar voorbij. De tijd van het terugblikken komt er aan. Terugdenken aan al het moois dat het jaar je heeft gebracht of even stilstaan bij de moeilijke momenten. Ik loop nu echter wel heel erg vooruit, want we mogen echt nog twee maanden genieten van dit jaar. Hoewel er wat vervelende dingen spelen op dit moment hoop ik zeker nog wat fijne momenten te beleven dit jaar en heb ik dan ook wat leuke dingen op de planning. Wil je weten waar ik naar uitkijk? Lees dan verder.

Uitjes

Om te beginnen heb ik een aantal leuke uitjes op de planning. Zo heb ik binnenkort een high tea met vriendinnen van vroeger. Helaas is het contact verwaterd, maar ineens kregen we elkaar toch weer in beeld en hebben we dus een high tea gepland om weer even bij te kunnen kletsen. Erg leuk. Ook is het de bedoeling dat ik nog een nachtje bij een andere vriendin ga slapen. Specifieke plannen voor dat weekend zijn er nog niet, maar ik weet zeker dat we er een leuk en gezellig weekend van maken.
Het jaar sluit ik bovendien af met een aantal fijne concerten. Van Kerst met Nick en Simon tot alternatieve rock bij de EP release party van Blanko. Van alle markten thuis.

Vrienden en familie

Daarnaast heb ik nog wat andere fijne dingen met familie en vrienden op de planning. Zo gaan wij met Kerst met de hele familie uiteten. Een en al gezelligheid, ik kijk er enorm naar uit. Daarnaast hoop ik mijn beste vriendin nog een aantal keer te zien en zal ik ook met haar een Kerstdag doorbrengen. Bovendien heb ik dus de bovengenoemde uitjes met vriendinnen op de planning. De laatste maanden van het jaar zal ik dus omringd zijn met dierbaren, iets wat me heel erg blij maakt.

Me-time

Zeker wil ik ook mijn rust pakken de komende maanden. Lekker met een boek op de bank kruipen of kijken naar een leuk programma op tv. Het schaatsseizoen is weer begonnen, dus ik zal regelmatig de schaatsers vanaf de bank toejuichen tijdens de wedstrijden die komen gaan. Uiteraard blijf ik ook gewoon lekker bloggen en kom ik met plezier op jullie blogs lezen. Het wandelen wil ik ook blijven doen en extra genieten zal ik van de wandelingen op het strand. Soms zal ik gewoon even lekker in mijn eigen wereldje verblijven en met een fijn muziekje op me even afzonderen. Dat vind ik sowieso soms erg fijn en zeker de komende tijd kan ik dat denk op bepaalde momenten goed gebruiken.

De laatste maanden van het jaar, maanden waarin ik zoveel mogelijk ga proberen te genieten. Van grote en kleine dingen, van vrienden en familie. Allemaal fijne dingen waar ik ontzettend naar uitkijk.

Heb jij dit jaar nog iets leuks op de planning?

24 gedachtes over “Waar ik naar uitkijk de laatste maanden van het jaar

  1. Nou, 2 maanden … anderhalf inmiddels! 😉 Maar grappig dat je het zegt, ik heb ook steeds het gevoel dat het jaar al bijna voorbij is. Terwijl we nog best wel even hebben.
    Leuke dingen heb je op de planning staan! Veel plezier! Ik ga naar een soort doolhof in Tilburg met een vriendin, en er staan nog wel wat etentjes op de planning. Ik zie het wel 🙂

  2. Fijn hier te lezen. Ik heb zelf al enkele afspraakjes met vriendinnen ingepland tijdens een weekje kerstvakantie. Daarnaast is het ook uitkijken naar Kerst wat bij ons een echt traditioneel familiegebeuren is. Geniet ervan! 😘

  3. Pingback: It’s the most wonderful time of the year | Zo simpel is dan geluk

Helemaal leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.