Kerstwens

Het is kerstavond. De kerstdagen staan voor de deur. De een kijkt hier al weken naar uit en maakt er een groot feest van. De ander heeft er helemaal niks mee en zit liever lekker thuis met een dekentje op de bank dan met familie om het gourmetstel.  Verschillende mensen hadden de dagen juist graag met familie of vrienden doorgebracht, maar zitten in plaats daarvan eenzaam en alleen thuis. Iedereen heeft zijn eigen gevoel bij de Kerst.

Het enige wat ik kan is hopen. Hopen dat jij de Kerst kan doorbrengen op een manier die jij fijn vindt. Geniet lekker met een mooi boek op de bank van de rust. Maak er een mooi feest van met je vrienden. Zoek de gezelligheid op van een heerlijk etentje met familie.

Heb je het moeilijk deze dagen, om welke reden dan ook, dan wil ik je graag een hart onder de riem steken. Je veel kracht en moed wensen om deze dagen goed door te komen. En ergens hoop ik dan heel hard dat er toch een lichtpuntje voor je is, in welke vorm dan ook.

13 gedachtes over “Kerstwens

  1. Prachtige woorden die het het hart geschreven zijn. Ik geef dan een woord terug. Vanuit dit woord wens ik je van harte een fijne kers toe en fijne dagen naar de loop van het nieuwjaar . Dat weer mooie dagen brengen zal.

    Aum Shanthi

Helemaal leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.