Ik wens je een jaar vol geluk

gelukDe eerste dag van het nieuwe jaar is aangebroken. Een nieuw boek ligt voor ons open waarvan we zelf de bladzijden kunnen gaan beschrijven. Helaas weet ik nu al dat mijn boek een hele zwarte bladzijde zal gaan bevatten dit jaar. Enerzijds is dat heel erg moeilijk, anderzijds geeft het ook de mogelijkheid om er op een bepaalde manier naartoe te werken. Hoewel het zeker moeilijk en verdrietig zal blijven.

Echter ben ik zeker van plan om de andere bladzijden met mooie en vrolijke kleuren in te vullen. Sommige van die pagina’s beginnen zelfs al vorm te krijgen. Ik heb namelijk zeker al wat leuke dingen op de planning staan in het nieuwe jaar. In dat opzicht mag ik mezelf heel erg gelukkig prijzen.

Ik wens jullie allemaal een jaar vol geluk. Een jaar waarin je jezelf kan en durft te zijn. Een jaar met lieve mensen om je heen. Een jaar met lichtpuntjes en geluksmomenten. Een jaar waarin je mooie herinneringen kan maken. Een jaar waarin je je geliefd voelt. Een jaar waarin je gezondheid zo optimaal mogelijk is. Een jaar dat je kan invullen op een manier waar jij gelukkig van wordt.

33 gedachtes over “Ik wens je een jaar vol geluk

 1. Al het beste voor dit mooie nieuwe jaar. Een zwarte dag, durf je erover te vertellen? Misschien kunnen we hem een gekleurd randje geven. 🍀

 2. Ik wens je het allerbeste en mooiste toe voor 2020
  En laat je eerste bladzijden van het boek zwart zijn op een moment zullen er bladzijde verschijnen in kleur en dan geniet je van dat wat je voelen mag in positieve zin.

  Aum Shanthi

 3. Dankjewel, dat is een mooie en optimistische wens zeg! Ik zet altijd veel lager in ; )
  Maar waarom zou je inderdaad niet gewoon voor geluk gaan.

 4. Mooi verwoorde wensen! En jeetje, moeilijk als je weet wat je te wachten staat… Ik denk graag aan de uitspraak van Bob Ross over zijn donkere momenten: “Gotta have opposites, light and dark and dark and light, in painting. It’s like in life. Gotta have a little sadness once in a while so you know when the good times come.” Sterkte.

 5. Ik hoop dat jouw zwarte bladzijdes in het boek beperkt zullen blijven en je aan het eind van het jaar toch met een lach op je gezicht kunt terug kijken.

 6. Wat een mooie blog! Ik wens je een mooi 2020 toe en hoop oprecht dat er zich dit jaar naast de moeilijke momenten vooral heel veel mooie lichtpuntjes voor je zullen aandienen. Op een gelukkig en gezond 2020!

 7. Ik wens je ondanks de moeilijke tijd die er aan gaat komen een heel fijn en warm 2020 en hoop dat je uiteindelijk toch met een gevoel van goede weemoed terug zult kijken eind van dit jaar.

 8. Ja, dat is moeilijk, als je nu al weet dat er een pikzwarte pagina zal komen, en het qua verwerking niet bij één zwarte zal blijven …………… ik hoop dat alle andere pagina’s vol met zonneschijn komen te staan, zodat ze de pijn van die zwarte gaan verzachten.

Helemaal leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.