Wat brengt 2020?

3JsEen nieuw jaar ligt voor ons. 366 dagen die we kleur kunnen geven. Goede voornemens die heb ik eigenlijk niet. Hoewel ik na de feestdagen en het gezonde eten wel graag weer wil gaan oppakken. Dat is tijdens en rondom deze dagen namelijk niet helemaal gelukt. Persoonlijke doelen heb ik ook niet. Ik probeer gewoon mijn leven weer zo goed en fijn mogelijk te leven. Verder laat ik gewoon lekker alles op me afkomen. Ik ben wel benieuwd wat 2020 voor mijn in petto heeft.

In mijn nieuwjaarswens vertelde ik al dat het in een bepaald opzicht best wel een pittig jaar zal worden. Hier kan ik echter nog niet veel over zeggen en hier wil ik bovendien ook niet mijn focus opleggen. Liever deel ik met jullie welke plannen ik al heb voor het nieuwe jaar en welke gedachten er door mijn hoofd spoken. Dat zijn er namelijk al weer heel wat. Zo fijn om leuke dingen te hebben om naar uit te kijken.

Om te beginnen heb ik al in het begin van dit jaar een weekendje weg geboekt samen met een vriendin. We gaan naar Dordrecht. Niet een stad die mij meteen te binnen zou schieten, maar we lazen er zoveel leuks over dat we toch nieuwsgierig werden. Mocht je nou tips hebben, laat het me weten!

Daarnaast staan er al een aantal theaterconcerten op de planning. Zo kan ik uiteraard de theatertour van de 3Js niet overslaan dit jaar. Volgens mij gaan ze voor die tijd ook nog een nieuw album uitbrengen, dus zal er tijdens de tour ook nieuw muziek te beluisteren zijn. Ik heb er nu al zin in. Een ander theaterconcert waar ik naar uitkijk is die van Ogene. Deze drie dames kunnen zo fantastisch mooi zingen, dat wil ik maar al te graag eens live horen.

Waarschijnlijk ga ik ook dit jaar weer een weekje naar de zon en word dat ook dit keer Ibiza. Vorig jaar heb ik ontzettend genoten daar. Echter heb ik lang nog niet alles gezien dus is het geen straf om nog een keer terug te gaan en weer andere mooie plekjes te ontdekken. Het is nog niet helemaal zeker, dus ik hou nog even een slag om de arm.

Verder staan er ook al wat dingetjes als een teamuitje van het werk, een etentje en het bezoeken van het WK twirlen op de planning. Dat laatste is dit jaar in Eindhoven, dus een mooie kans om eens de top van de wereld in actie te zien. Hoewel ik de sport zelf niet meer kan beoefenen blijf ik het leuk vinden om naar wedstrijden te gaan kijken en dan is zo’n WK wel echt uniek. Dat wordt zeker genieten.

Kortom, ik heb al heel veel leuks om naar uit te kijken. Iets wat ik zeker niet al vanzelfsprekend beschouw. Daarom kan ik nu al blij worden als ik aan deze uitjes denk en geniet ik er op de momenten zelf altijd intens van. I can’t wait!

29 gedachtes over “Wat brengt 2020?

  1. Wat mooi dat je de positieve dingen zo weet te vinden, ondanks dat er toch wel duidelijk ook een donker wolkje is. Dordrecht is een hele mooie stad, ook wel wat mindere stukken. Je kan er de boot naar Rotterdam nemen (dat staat nog op mijn verlanglijstje) en je kan er de boot naar Kinderdijk nemen. Beide zijn van de Waterbus, die is ook het goedkoopste en de opstap is te lopen vanaf het centrum. Kies een dag met niet zoveel wind je waait er echt weg. Je schijnt entree te moeten betalen sinds 2013 maar ik heb niet betaald de paar jaar geleden dat ik er was. Ik ben zo het winkeltje voorbij gelopen en er stond niemand die me tegenhield en ook geen hekwerk. In principe loopt het geheel daar gewoon door en loopt er ook een fietspad. De molens bezoeken kost wel geld, maar dat gaat wel naar de molenaars. Je kan er een hoop toeristen tegenkomen maar het is zeker de moeite waard, maar stap in de Kinderdijk niet op een bootje de rondvaart daar stelt niets voor.

  2. Goed zeg, dat je al zoveel plannen hebt voor het nieuwe jaar. Ik heb wel ideeën maar er ligt nog niets vast. Ik wens je vast veel plezier en ik hoop dat het qua gezondheid met jou ook redelijk tot goed mag gaan. Dank voor je reactie op mijn logje. Leuk van jou te lezen hier.

  3. Als ik het lees ga je mooi tijden te gemoed.
    En daar moet je gewoon van genieten dan voel je het geluk al als je erover schrijft of praat.
    En kan iets even niet, niet getreurd want de volgende keer kan het misschien wel.

    Aum Shanthi

  4. Dordrecht stond ook niet op mijn lijstje van “daar wil ik eens een kijkje nemen”, maar de laatste tijd zie en hoor ik regelmatig mooie dingen over die stad. 🙂 Veel plezier daar, en met je andere plannen!

Helemaal leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.