Zo simpel is dan geluk #76 | Yogalessen en recepten

Het is voor mij heel erg belangrijk om te genieten van het leven, van de grote en kleine dingen. Deze geluksmomenten deel ik al langere tijd op mijn blog in de rubriek ‘Zo simpel is dan geluk‘. Al een aantal jaren deel ik hier regelmatig puntsgewijs de grote en kleine dingen in het leven waar ik van geniet en waar ik dankbaar voor ben. Het leek me voor de verandering echter leuk om dit voortaan eens op een andere manier te gaan doen. Lees vooral verder als je wilt weten wat mij de afgelopen tijd gelukkig heeft gemaakt.

Dagelijkse dingen

De dagelijkse dingen waar ik op dit moment erg blij van word zijn de grote hoeveelheid vrije dagen die deze maand telde. Bovendien gaf mijn werkgever aan dat ik twee halve dagen vrij mocht nemen (ze voelde vast aan dat april best pittig was en ik wel even wat rust kon gebruiken). Yay! Die vrije dagen vielen dan weer zo dat ik een lekker lang weekend had en eenmaal zelfs een hele week vrij was. Zo fijn, ik heb echt de tijd gehad om weer even op te laden.

Uitjes

Shoppen! Zo blij word ik ervan dat dat weer kan. Mijn portemonnee wordt er overigens iets minder blij van, maar dat is niet anders. Samen met mijn nichtje ben ik ook een middagje gaan shoppen en hebben we lekker geluncht op een terras. Echt om blij van te worden. Daarnaast heb ik ook een dagje met een vriendin geshopt en tussendoor een aantal keer een terrasje gepakt. Liefde voor dit soort dagen en gezelligheid. Nu had ik ook al een hele tijd geen vriendinnen gezien dus ik was er wel even aan toe. 

De kleine dingen

Eind deze maand zijn de yogalessen weer begonnen en dat vind ik erg fijn. Nog niet iedereen durft het aan, dus we zijn met een kleine groep. Het is zo leuk om iedereen weer terug te zien en te horen hoe iedereen de coronatijd is doorgekomen. Daarnaast werd ik ook erg blij van een vriendin die op haar beurt weer blij was dat ik haar een ballon had gestuurd. Het gaat even niet zo lekker met haar, dus ze kon wel even een opkikkertje gebruiken. Ook heb ik weer plasma kunnen doneren en daar hoort ten allen tijde een roze koek bij. de avond en dag na het doneren voelde ik me alleen niet helemaal top, waarschijnlijk omdat mijn bloeddruk op het moment van doneren wel erg laag was. Gelukkig is dat snel weer bijgetrokken.

Lezen

Op dit moment ben ik nog steeds bezig in Happy Life 365 van Kelly Weekers. Het is niet een boek om in één keer uit te lezen, dus ik lees af en toe een stukje. Bezeten stad van Stephen King heb ik inmiddels wel uit. Ik moest er even inkomen, maar werd er uiteindelijk toch wel blij van. Nu lees ik Magische praktijken van Alice Hoffman. Deze blog van Jenn hielp mij herinneren dat ik dit e-book nog in de kast had (soort van dan). Haar recensie overtuigde me ervan om hem te gaan lezen, dus daar ben ik nu mee bezig. Al met al vlot het lezen niet zo deze maand, maar ik geniet er absoluut wel van. 

Dankbaar

Iets wat toch elke keer weer terug blijft komen is dat ik dankbaar ben voor alle lieve mensen om mij heen. Iedereen staat wel op een bepaalde manier voor me klaar. De een in praktisch opzicht, de ander biedt mentale steun. Ik ben me er van bewust dat niet iedereen dit soort mensen om zich heen heeft en dus prijs ik mezelf heel gelukkig. Daarnaast ben ik ook heel erg dankbaar voor alle tips die ik kreeg van lekker recepten. Ik heb zeker inspiratie opgedaan!

12 gedachtes over “Zo simpel is dan geluk #76 | Yogalessen en recepten

  1. Heerlijk om een aantal dagen echt vrij te hebben en tot jezelf te kunnen komen. Dat je yogalessen weer beginnen lijkt me ook heel fijn. Ik hoop bijvoorbeeld ook dat mijn filosofiegroepje snel weer start!

Helemaal leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.