Zo simpel is dan geluk #78 | Waardering

zonsondergangHet is voor mij heel erg belangrijk om te genieten van het leven, van de grote en kleine dingen. Deze geluksmomenten deel ik al langere tijd op mijn blog in de rubriek ‘Zo simpel is dan geluk‘. Al een aantal jaren deel ik hier regelmatig puntsgewijs de grote en kleine dingen in het leven waar ik van geniet en waar ik dankbaar voor ben. Het leek me voor de verandering echter leuk om dit voortaan eens op een andere manier te gaan doen. Lees vooral verder als je wilt weten wat mij de afgelopen tijd gelukkig heeft gemaakt.

Dagelijkse dingen

Working 8 to 5, what a way to make a living! Ook in deze vakantieperiode bestaan mijn dagen voornamelijk uit werken. Wat ik overigens helemaal niet erg vind, ik vind de zomerperiode altijd wel iets gezelligs hebben op het werk. Daarnaast ben ik ook regelmatig aan het sporten en heb ik weer echt het plezier in het sporten teruggevonden. Daarnaast probeer ik elke dag even met mijn yogacursus bezig te zijn omdat ik daar ook blij van worden. Het is fijn dat zelfs de dagelijkse dingen me geluk en voldoening kunnen brengen.

Uitjes

Samen met mijn nichtje bezocht ik een kleinschalig dierenpark. Heel erg leuk om tijd met haar door te brengen en ook ontzettend lief hoe ze haar geld uit wilde geven aan een souvenir voor zichzelf én mij. Daarnaast heb ik even heerlijk geshopt en kwam ik met een aantal fantastische items thuis. Heerlijk lopende, paarse, sneakers van Skechers bijvoorbeeld. Voor maar 19 euro, whoop! Daarnaast vond ik ook een jas/vest wat ik al een tijdje in mijn hoofd heb voor 15 euro. Ik kan echt enorm blij worden van deze grootste kortingen. Daarnaast heb ik samen met mijn ouders een overheerlijk ijsje gehaald. Echt genieten!

De kleine dingen

Fietsen doe ik meestal van en naar mijn werk en dan heb ik eigenlijk nooit heel erg mijn aandacht erbij. Laatst fietste ik echter in de zon naar mijn fysiotherapeut en was ik echt even aan het genieten van het stukje fietsen en de zon die lekker op mijn gezicht scheen. Daarnaast had ik laatst echt een leuk dag op mijn werk met allemaal patiënten die onder controle zijn bij mij en enthousiast zeiden dat ze het leuk vonden om me weer te zien. Het is mooi als je toch een soort van band opbouwt met patiënten. Bovendien kreeg ik nog een fijn extraatje van mijn werkgever voor het harde werken, onder andere rondom de vaccinaties. Altijd fijn die waardering.

Lezen

Op dit moment lees ik De Zevende Zus en daar word ik zo blij van. Echt, wat een heerlijke serie heeft Lucinda Riley geschreven met De Zeven Zussen. Helaas heb ik nog steeds niet heel veel tijd en vooral rust om te lezen, maar als ik even een moment vind ben ik ook echt even helemaal in een andere wereld. De afgelopen tijd heb ik eigenlijk maar twee boeken gelezen, Het Noorderlicht van Nora Roberts en Grijs gebied van Marion Pauw. De eerste vond ik erg goed en spannend, ik werd helemaal in het verhaal gezogen. De tweede was eigenlijk een kort verhaal (94 pagina’s) waardoor het helaas wat oppervlakkig blijft. Het plot op zich vond ik wel goed en origineel, daardoor is het evengoed wel een leuk boek om te lezen.

Dankbaar

Heel erg dankbaar ben ik dat een vriendin van mijn beste vriendin (die in maart overleden is) laatst contact met mij zocht. Ze vond het fijn om een keer af te spreken, dus dat hebben we gedaan. Fijn om met haar over mijn vriendin te kunnen praten. Daarnaast ben ik ook erg dankbaar voor de collega’s die laatst achter me stonden in een wat vervelende situatie op het werk. Bovendien ook voor mijn werkgever die me altijd betrekt bij grote beslissingen waaruit duidelijk haar vertrouwen in mij blijkt.

20 gedachtes over “Zo simpel is dan geluk #78 | Waardering

  1. Tof dat er contact gelegd is.
    Zon doet wonderen bij een mens. En als je dan nog eens de koopjes vind die je gelukkig maken dat heet pas gelukkig zijn.
    Tof dat je het vertrouwen wint bij je werkgever

    Aum Shanthi

  2. Mooi dat je contact met iemand anders hebt om over je vriendin te praten en wie weet wat er weer uit voort komt.

    Fijn dat jullie op het werk zo’n hecht team zijn!

Helemaal leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.