Ik wens je een jaar vol geluk

img_20190101_112755_464Helaas begint ook dit jaar weer in een lockdown en beheerst corona ons leven nog steeds. Hoewel ik er zelf gelukkig niet heel veel moeite mee heb, zijn er heel wat mensen die er om welke reden dan ook wel heel erg veel last van hebben. Dat maakt mij oprecht verdrietig. Ik hoop dan ook met heel mijn hart dat we dit jaar de corona eens achter ons kunnen laten. Dat het straks voor iedereen niet meer dan een simpele griep is en de ziekenhuisopnames terug lopen. Het blijft echter afwachten.

Hoe het jaar ook loopt, ik wens jullie een prachtig mooi jaar toe.

Een jaar vol geluk, omdat jullie dat allemaal verdienen. Een jaar vol met liefde en steun. Een jaar vol met mooie momenten. Een jaar vol gezondheid, of in ieder geval in zo’n goed mogelijke gezondheid. Een jaar vol met lichtpuntjes.

Natuurlijk zullen er ook dit jaar voor een ieder moeilijke momenten komen. Ik hoop dat je dan de kracht vindt om die momenten te doorstaan. Dat je lieve mensen om je heen hebt die je steunen. Dat je de moed vindt om door te gaan. De rust vindt om de situatie te accepteren zoals hij is.

En mocht je behoefte hebben aan een luisterend oor. Weet dat je mij dan altijd een berichtje kan sturen.

42 gedachtes over “Ik wens je een jaar vol geluk

  1. Mooie wensen voor het nieuwe jaar. Fijn dat ik je luisterend oor weer gevonden heb. Een nieuw jaar met nieuwe kansen. Genoeg geleerd het afgelopen jaar, genoeg beeld om in woorden over te brengen. Ik wens jou en je dierbaren alle goeds voor 2022!

Helemaal leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.