Haar naam is Laura

Laura denktOké, ik weet nu al dat ze me vermoordt als ze de titel van mijn blog leest. Want nee, dit gaat niet over de Laura uit het liedje van Jan Smit, het gaat over een blog-ster die ik al jaren volg: Laura, van Laura denkt. In een ver, ver verleden ben ik begonnen met bloggen en een van de eerste blogs die ik las was die van Laura. In het begin vond ik het nog een beetje spannend om een reactie achter te laten, inmiddels heb ik het gevoel dat ik Laura al jaren ken en hebben we elkaar zelfs een keer ontmoet!

Nu is het zo dat Laura een e-book heeft geschreven over jawel: bloggen. Daar moet ik natuurlijk wat over schrijven!

10 lessen in 10 jaar bloggen

Vorig jaar bestond Laura haar blog maar liefst 10 jaar. Het was één van de beste beslissingen die ze ooit heeft genomen om te beginnen met haar blog. In al die jaren dat ze blogt heeft ze vele lessen geleerd en heeft haar blog haar veel moois gebracht. Nu, ruim 10 jaar verder, heeft ze hier een e-book over geschreven: 10 lessen in 10 jaar bloggen.

Het lastige is, dat ik uiteraard niet teveel wil verklappen over het e-book. Je moet het immers gewoon écht zelf gaan lezen. Niet als je rijk wilt worden met bloggen overigens, daar vertelt ze niet over. Wel vertelt ze waarom ze zelf is begonnen met haar blog en waarom het haar zoveel voldoening geeft. Ook geeft ze tips voor inspiratie en vertelt ze dat bloggen niet altijd alleen maar leuk is. Het boek is – net als Laura haar blogs – ontzettend leuk geschreven met veel humor erin. Het is absoluut niet zo dat ze je de les wilt lezen over bloggen, het leest juist enorm fijn weg. Alsof je met een vriendin over bloggen praat.

Een bijzonder feitje dat ik wel even wil benoemen: ik word genoemd in Laura haar e-book. Dat is toch wel te gek! Laura is echt famous en dit maakt mij dan toch ook een mini beetje famous? Ik denk dat jullie voortaan maar ‘u’ tegen me moeten gaan zeggen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar 10 lessen in 10 jaar bloggen? (Dat kan natuurlijk niet anders!) Via deze pagina op Laura denkt kun je het e-book downloaden voor een fijne prijs. Zeker doen! Of lees even Laura haar eigen blog over het feit dat ze een e-book heeft geschreven. Ik vind het in ieder geval een echte aanrader als je van bloggen houdt!

Advertentie

23 gedachtes over “Haar naam is Laura

 1. Ooh wat leuk!! Ja ook ik begon mijn blog-leven met het lezen van blogs van Laura 🤣 Geweldig!! Laura schrijft altijd heel grappig.
  Wat leuk dat jullie elkaar ook in het echt ontmoet hebben.

 2. Ik sta natuurlijk ook in het boek en ga geen u tegen jou zeggen.

  Ik kwam Laura ook heel erg aan het begin van mijn blogleven tegen (misschien wel op jouw blog) en je hebt gelijk … na elkaar zo lang te hebben gelezen voelt de ander als een soort vriendin. Net als jij, en diverse andere bloggers.

  Wat het kopen van het boek betreft: allemaal gewoon doen. Het kind genaamd Laura, gaat voor de 100ste keer verhuizen en we weten allemaal: verhuizen is duur.

 3. Leuk, ik zou zeggen, zet die verhalen op je webslog, niet tegen betaling achter een muur. Het leuke van loggen is juist dat het gratis lezen is.

 4. Zo leuk om te lezen dat Laura nog steeds blogt. Ze was voor mij één van de eerste bloggers die ik volgde. Door verschillende mijn verschillende blogs en account ben ik dr uit het oog verloren. Ik ga d’r weer volgen!

 5. Pingback: Fanfossielen – Koffie Digitalix

Helemaal leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.