Vakantiegevoel tijdens het varen

zeilenStel je voor. Je zit op een boot. Je ogen dicht, de zon op je gezicht. Al deinend beweeg je voort. Je voelt de wind door je haren waaien. Een aangenaam en verfrissend briesje om je weer even af te koelen. De zon doet goed haar werk. Om je heen hoor je geluiden. Het geluid van mensen die genieten en gelukkig zijn. Een windsurfer komt voorbij. Ook hij is maar al te blij met de wind.

Een dagje op het water: het ultieme vakantiegevoel.

De wind in je haren
de zon op je gezicht
genieten van het varen
geluk dat is in zicht.

Met het roer in je handen vaar je door de wateren. Je begroet de mensen om je heen die je tegenkomt met hun boot. Het zorgt voor een gezellige sfeer op het water. Een hapje en een drankje komen tevoorschijn. Muziek erbij en het feest is compleet. Genieten van al dat lekkers en de gezelligheid. Dan is het tijd om de boot aan te meren zodat we even kunnen afkoelen in het water. Lekker zwemmen en weer even bijkomen van de warme zon op je lichaam. We kunnen er weer tegen en varen vol geluk verder. Het ultieme vakantiegevoel.

Advertentie

26 gedachtes over “Vakantiegevoel tijdens het varen

  1. Ah, heerlijk… goede herinneringen aan vroeger, toen mijn vader een zeilboot had. Meer had hij inderdaad niet nodig (nu ja: mijn moeder en mij erbij…) om compleet gelukkig en helemaal mindful in het NU te zijn…

  2. Ik houd ook zo van varen en dan maakt het niet uit waarmee. Enkele jaren geleden wel een hele leuke ervaring gehad in Portugal. Wij gingen met een piratenschip, de Santa Bernarda vanuit Portimao varen op de Atlantische Oceaan. Een belevenis toen de zeilen werden gehesen en het schip het ruime sop koos. Ik zat op de voorplecht en ervaarde een gevoel van vrijheid!! Zo mooi… zo fijn!!

  3. Pingback: The day after | Zo simpel is dan geluk

  4. Pingback: Een rumoerig jaar | Zo simpel is dan geluk

Helemaal leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.