Het kerstgevoel…

kerststukje… mist bij mij nog een beetje moet ik eerlijk zeggen. Dat vind ik overigens helemaal niet erg. Ik word altijd enorm blij van de Kerst, maar het is voor mij zeker geen verplichting. Hoewel het gevoel nog mist heb ik wel fijne dagen in het vooruitzicht, met lieve mensen om me heen. Daar ben ik heel erg dankbaar voor.

Ik wens jullie ook allemaal fijne feestdagen toe. Ik hoop dat je deze dagen kan doorbrengen op een manier die voor jou fijn voelt. Of dat nu heel uitbundig, of juist in stilte is. Het is allemaal goed. Wel hoop ik dat je niet eenzaam hoeft te zijn, want dat is iets wat ik niemand gun. Hele mooie dagen gewenst!

15 gedachtes over “Het kerstgevoel…

  1. ‘Kerst’ is voor mij al enige tijd niet meer synoniem met een bepaald gevoel, maar de donkere, grijze dagen die erom vragen je terug te trekken, lui te zijn, weinig te doen, alleen te genieten – alleen of samen – dát wel! Ik wens je gezellige dagen!

  2. Het heeft – zoals je kon lezen – wat langer geduurd, dat kerstgevoel. Het was een andere invulling tegenover vorige jaren maar toch heel fijn en vooral rustig aan. Wens jou nog fijne feestdagen toe!

  3. Het is ook altijd de vraag: ‘Wat is het kerstgevoel?’ Dat vraag ik me tenminste best vaak af, als ik denk dat ik het niet voel. Wat zou ik volgens mezelf moeten voelen?

    Fijn dat je positieve vooruitzichten hebt voor Kerst!

    En jij ook de beste wensen natuurlijk!

Helemaal leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.