Zo simpel is dan geluk #89 | Een nieuwe start

toetjeHet duurde wat langer dan normaal, maar het is weer tijd om te vertellen over mijn geluksmomenten. Elke maand zijn er wel geluksmomenten, de ene keer groot, de andere keer klein. Wanneer je het geluk in de kleine dingen kan vinden, ga je het leven steeds meer waarderen. Beseffen dat er zoveel moois is om dankbaar voor te zijn. Natuurlijk is het soms ook even zoeken naar die lichtpuntjes, maar gelukkig weet ik ze altijd weer te vinden. 

Dagelijkse dingen

Mijn leven heeft de afgelopen tijd vooral bestaand uit werken, klussen, verven, meubels in elkaar zetten, werken, bedenken welk pakket waar wordt bezorgd, schoonmaken, klussen, werken… En zo kan ik nog wel even verder gaan. Inmiddels is mijn woning gelukkig bewoonbaar en ben ik er ook ingetrokken. Een nieuwe start, een nieuw begin. Overigens kon ik wat het klussen betreft meer zelf dan ik van tevoren had gedacht, dus dat is wel enorm leuk. Ik ben nooit zo goed in hulp vragen, dus het is voor mij enorm fijn als ik zoveel mogelijk gewoon zelf kan doen.

Uitjes

Uitjes, wat zijn dat? Nee, ik lieg, ondanks de drukte heb ik ook nog wel een aantal leuke dingen gedaan. Op Kerstavond ging ik bijvoorbeeld naar de kerstshow van de 3Js. Het is inmiddels een traditie en hoewel ik de kerstnummers inmiddels wel ken, blijft het elk jaar weer genieten. De sfeer is zo speciaal, echt heel mooi om mee te maken. Daarnaast ben ik ook nog een middagje op pad geweest met een goede vriendin en zijn we daarna lekker uiteten geweest. Genieten!

De kleine dingen

Juist in deze drukke periode kon ik enorm genieten van de kleine dingen. Na een dag klussen even lekker onder een warme douche stappen, daar werd ik intens blij van. Daarnaast kon ik er ook echt van genieten als ik even een momentje voor mezelf kon nemen. Even een stukje lezen, of een serie kijken. Al was het maar een uurtje, het deed me elke keer onwijs goed.

Lezen

Om eerlijk te zijn ben ik echt nauwelijks aan lezen toegekomen de laatste tijd. Op dit moment lees ik De andere helft leeft van Sophie Hannah. Een psychologische thriller waarbij ik echt in het verhaal wordt gezogen! Daarvoor las ik een boek van Tess Gerritsen, een schrijfster waar ik altijd wel erg blij van word. Het boek Verdacht van moord was niet heel bijzonder, maar las wel gewoon lekker weg. De komende tijd hoop ik weer wat meer tijd vrij te kunnen maken om lekker te lezen!

Dankbaar

Om te beginnen ben ik echt heel erg dankbaar voor mijn nieuwe buren. Ik heb nog niet iedereen uit mijn ‘hal’ ontmoeten, maar degene die ik wel gezien heb zijn allemaal erg vriendelijk. Er zat zelfs een kaartje van mijn onderburen in de bus om me veel woonplezier te wensen. Dat is toch enorm bijzonder? Daarnaast ben ik de lieve mensen om mij heen die me hebben geholpen met klussen en verhuizen ook enorm dankbaar. Bovendien was de mentale support die ik ontving ook enorm fijn. Zonder deze lieve mensen was het me waarschijnlijk niet gelukt allemaal.

34 gedachtes over “Zo simpel is dan geluk #89 | Een nieuwe start

  1. Leuk is dat he, ontdekken dat je meer kunt dan dat je denkt. Ik word daar altijd wel heel blij van en het geeft je zelfvertrouwen weer een boost.
    Wat heerlijk dat je ondertussen in je eigen paleisje bent getrokken en dat je fijne buren hebt, dat is zo belangrijk.
    Geniet van al het goede op jou eigen veilige plekje.

Helemaal leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.