Hieperdepiep hoera! 10 jaar Zo simpel is dan geluk

Open ik WordPress, zie ik ineens dat mijn blog vandaag 10 jaar bestaat! Dat is even schrikken want ik heb helemaal geen speech voorbereid. Waar ik voor die tijd op persoonlijke titel blogde, besloot ik tien jaar geleden om met een schone lei te beginnen en wat anoniemer te gaan bloggen. Zo simpel is dan geluk werd geboren. Mijn eigen plekje waar ik fijn mijn hersenspinsel kon delen. Tien jaar verder word ik nog steeds enorm blij van het bloggen en voorlopig zijn jullie dan ook nog niet van me af.

In de loop der jaren was het voor mijn enorm fijn om een blog te hebben. Mijn gedachtes en gevoelens kan ik hier altijd delen. Soms zijn dit positieve dingen of ervaringen waar ik heel erg om heb moeten lachen. Ook mijn leed heb ik hier altijd kunnen delen. Vaak vind ik het best lastig om te praten over mijn gevoelens en dan werk schrijven ontzettend goed. Heb ik daarna weer even een leeg hoofd.

Daarnaast voel ik mij altijd enorm gesteund door alle lieve bloggers die meelezen of een reactie achterlaten. Natuurlijk blog ook ik in eerste instantie voor mezelf, maar ik vind de interactie die ik heb met andere bloggers wel altijd enorm leuk en bijzonder. Veel bloggers ‘ken’ ik inmiddels al jaren en dat is toch wel heel speciaal.

Bij deze wil ik een ieder die hier is komen lezen dan ook enorm bedanken daarvoor. Jullie zijn goud! Het taartje bovenaan is voor jullie. ❤

Advertentie

45 gedachtes over “Hieperdepiep hoera! 10 jaar Zo simpel is dan geluk

  1. Ik lees al een tijdje met je mee, als open ik niet élk verhaal. Zelf kalk ik ook al wat jaren mijn belevenissen op WordPress.
    Gefeliciteerd met je jubileum.

  2. Proficiat, van ganser harte, met jouw 10 jaar bloggen. Gelukkig zijn we nog niet van jou vanaf. Het zou heel spijtig zijn. Ik vind op jouw blog regelmatig (h)erkenning, aansluiting en daarom blijf ik het hier heel graag volgen.

  3. Wat leuk, gefeliciteerd met het 10 jarig bestaan. Hoop nog lang bij je te mogen komen buurten, want in de loop der jaren ben je als een goede kennis van me geworden. Zo voelt het voor mij tenminste. 🙂

Helemaal leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.